Acest site folseşte „Biscuiţi”/”Cookies” Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Vezi mai mult

Livrare si plata

Livrare 

Articolele comandate din magazinul online www.ro.kiddie-style.com sunt livrate de câtre firma de curierat Econt Express (București) și Fan Curier pentru alte localități.
 

Transport GRATUIT la cumpărarea articolelor de peste 200 lei -până la adresă
 

Toate comenzile sunt trimitse ca Expres. Termenul de livrare este : 
Pentru București : între 1-2 zile lucrătoare;
Alte orașe mari : între 2 și 5 zile lucrătoare;
Comune/sate : până la 7 zile lucrătoare;

În cazul în care aţi plasat comanda în zi nelucrătoare/sau de sărbătoare. Comanda va fi procesată imediat în următoarea zi lucrătoare.
Comenzile efectuate după 14:00 și în zi de Sărbătoare vor fi procesate următoarea zi lucrătoare.

www.ro.kiddie-style.com nu este responsabil pentru întârzierea coletelor, atunci când coletele deja au plecat de la magazin- motivele întârzierii pot fi, zile naţionale nelucrătoare, zile libere a firmei de curierat, vreme neprietenoasă, dezastre, greve şamd. Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că este posibil ca un produs sau mai multe produse din comanda Dvs să se epuizeze din momentul plasării comenzii Dvs până la procesarea acestei comenzi de către personalul nostru. 
În acest caz,  noi vă vom contacta telefonic sau prin e-mail.

          ”Kiddie Style” își rezervă dreptul de a schimba metodele de livrare în orice moment și să publice schimbările în Condițiile Generale de Utilizare fără un alt preaviz.

După efectuarea fiecărei comenzi, Kiddie Style va contacta telefonic Clientul - pentru confirmarea comenzii respective. Kiddie Style își rezervă dreptul de a nu expedia coletul până ce nu va lua legătură directă cu Clientul pentru confirmare.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Metodă de plată:
Plată ramburs
Valoarea coletului se achită cash, pe loc + costul pentru transport.
Costul transportului este de 15 lei
 

Plata prin transfer bancar
Pentru a efectua acest lucru, este necesar să faceți transfer bancar în contul www.ro.kiddie-style.com Este necesar să achitați suma totală a comenzii+taxă pentru transport( dacă este prevăzută una). Suma totală de achitat o veți putea vedea la finalizarea comenzii Dvs.
 

Titular: GEMI 2015 EOOD
Atribute bancare:
Lei: RO04BACX0000001849103000
Euro: RO74BACX0000001849103001
BIC: BACXROBU
 

Motivul transferului : Numărul Comenzii
/Numărul sau ID-ul comenzii îl puteți vedea după efectuarea comenzii, atunci când veți primi un e-mail de confirmare. În cazul în care dețineți un cont pe site-ul nostru, puteți vedea ID-ul comenzii și în ”Profilul meu” – ”Istoric comenzi” /


Procesarea comenzii va avea loc începând din momentul în care transferul bancar s-a efectuat cu succes


IMPORTANT : În cazul în care veți efectua plata prin transfer bancar, nu uitați să specificați numărul (ID-ul) comenzii ca motiv de plată. Fiecare transfer bancar care nu conține ID-ul comenzii nu se va accepta până ce Kiddie Style nu va primi o evidență a tranferului bancar scanat și trimis pe ro@kiddie-style.com pentru clarificarea plății.